Кількість
|
Вартість
|
||
|
Трафарети і форми для пряників значно полегшують роботу пряникових майстрів.
Як використовувати трафарети? Як відомо, не всі вміють добре малювати, завдання трафарету - якісно перенести зображення не тільки на пряник, а й на будь-який інший предмет, щоб отримати гарну картинку. Є різні способи перенесення зображення з трафарету на пряник - використовуючи шпатель (мастихін) і айсинг, за допомогою харчового фломастера або маркера, так само можна використовувати аерограф.
Як використовувати форми (вирубки) для пряників і печива?
На розкатане тісто прикласти форму, легко натиснути і у вас вийти виріб з чіткими контурами. Після випікання у пряника або печива будуть рівні краї. При використанні вирубок ви економите час, чим прискорюєте процес виготовлення і ваші вироби будуть виглядати набагато якісніше, ніж, якби ви вирізали з тіста вручну за шаблонами з картону, пергаменту або паперу.